Jump to content

Welcome to 4GTuner
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

full version of site

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
evo-gsr

evo-gsr

    Advanced Member

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 9,808 posts
  • LocationBuddhist Temple NSW
The last few days I cant use the full version of the site.
I can only get mobile version which sucks arse.
Robtom please pm me for a fix to this issue?
[qoute name="BMGTZ" post="331212" timestamp="1467451744"]I don't know anything ...
Trust in the master of taxis.... He will set you straight[/quote]

#2
EVL20T

EVL20T

    AWD 4G63T POWAH!

  • Donating Members
  • PipPipPip
  • 5,197 posts
  • LocationNewcastle
Works for me with galaxy s5

What's it doing? Does it throw an error address?
------------ 4GTUNER STICKERS - CLICK HERE ------------

EVL20T3_zps8f8e63a1.png
------------------------- 4G63T AWD COUPE -------------------------
----------------------- WWW.EVOCOUPE.NET -----------------------

#3
robtom

robtom

    Administrator

  • Administrators
  • 286 posts
  • LocationToronto

The theme in your profile is correctly set to 'Main' - I will PM for details.



#4
evo-gsr

evo-gsr

    Advanced Member

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 9,808 posts
  • LocationBuddhist Temple NSW
It does nothing when I click full version. Absolutley fuck all. Normally it reloads the full version as soon as I click it.... Not lately but.
[qoute name="BMGTZ" post="331212" timestamp="1467451744"]I don't know anything ...
Trust in the master of taxis.... He will set you straight[/quote]

#5
evo-gsr

evo-gsr

    Advanced Member

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 9,808 posts
  • LocationBuddhist Temple NSW
Having this problem again...was ok for a while but has started again....frustrating!
[qoute name="BMGTZ" post="331212" timestamp="1467451744"]I don't know anything ...
Trust in the master of taxis.... He will set you straight[/quote]

#6
robtom

robtom

    Administrator

  • Administrators
  • 286 posts
  • LocationToronto

PM sent.



#7
evo-gsr

evo-gsr

    Advanced Member

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 9,808 posts
  • LocationBuddhist Temple NSW
The link you sent doesnt help...it still does the same thing.
[qoute name="BMGTZ" post="331212" timestamp="1467451744"]I don't know anything ...
Trust in the master of taxis.... He will set you straight[/quote]

#8
Entaran

Entaran

    Advanced Member

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 5,215 posts
  • LocationBallarat, Victoria

On your phone, in the browser click the top right corner (if it's android) and see if "View desktop version" is checked. Or some similar sounding setting. The wording changes slightly from phone to phone.

 

If you have an iPhone I have nfi how to fix that.


The 4G63 motor code is street shorthand for dominance. It's automotive Darwinism.

Team4G Founder - NO LONGER AN ADMIN/MOD

#9
evo-gsr

evo-gsr

    Advanced Member

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 9,808 posts
  • LocationBuddhist Temple NSW
Tried that too..before I posted this topic. Does nothing.

All good for now...I got a new phone yesterday and it seems to be ok so far using that.
[qoute name="BMGTZ" post="331212" timestamp="1467451744"]I don't know anything ...
Trust in the master of taxis.... He will set you straight[/quote]




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users